Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Magazyn
(3)
Autor
Dumanowski Jarosław (1967- )
(3)
Bulatova Svitlana Olegivna (1962- )
(1)
Dias-Lewandowska Dorota (1982- )
(1)
Sikorska Marta (1987- )
(1)
Tremo Paul (1733-1810)
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Kuchnia polska
(3)
Przepisy kulinarne
(3)
Rękopisy polskie
(2)
Kuchnia francuska
(1)
Lubomirska, Ludwika Honorata (1726-1786)
(1)
Pociej, Rozalia (1700?-po 1755)
(1)
Stanisław August Poniatowski (król Polski ; 1732-1798)
(1)
Tremo, Paul (1733-1810)
(1)
Zachorowscy (rodzina)
(1)
Temat: dzieło
Zbiór dla kuchmistrza tak potraw jako ciast robienia wypisany roku 1757 dnia 24 lipca
(1)
Temat: czas
1701-
(2)
1501-
(1)
1601-
(1)
Gatunek
Źródła historyczne
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: III 26475 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: III 25728 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: III 25729 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej