Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Magazyn
(2)
Autor
Dumanowski Jarosław (1967- )
(2)
Jankowski Rafał
(1)
Pawlas Andrzej
(1)
Poznański Jerzy (kulinaria)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia polska
(2)
Kultura stołu
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
"Compendium ferculorum albo Zebranie potraw"
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Monumenta Poloniae Culinaria ; t. 2)
Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów
Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
Bibliogr. s. 209-210. Indeks. Słownik terminów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: III 18110 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: II 25647 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej