Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Autor
Breckova Katerina. Szkło a spożywanie posiłków
(1)
Cejpova Miroslava (1961- ). Kuchnie zamkowe na dworach opawskich i raciborskich Przemyślidów
(1)
Cejpova Miroslava (1961- ). Kuchnie zamkowe w średniowieczu - charakterystyka konstrukcja wyposażenie
(1)
Fabianova Hana (1985- ). Jedzenie picie i przygotowanie potraw
(1)
Kaniova Petra. Kuchnie zamkowe na dworach opawskich i raciborskich Przemyślidów
(1)
Kaniova Petra. Kuchnie zamkowe w średniowieczu - charakterystyka konstrukcja wyposażenie
(1)
Kolar Frantisek (1952- ). Kuchnie zamkowe na dworach opawskich i raciborskich Przemyślidów
(1)
Kolar Frantisek (1952- ). Kuchnie zamkowe w średniowieczu - charakterystyka konstrukcja wyposażenie
(1)
Korbelarova Irena (1963- )
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Doświadczenia kulinarne książąt opawskich i raciborskich
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Dworska sztuka kulinarna
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Jedzenie picie i przygotowanie potraw
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Kontakty doświadczenia inspiracje
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Kultura dworska
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Spożywanie posiłków na śląskich dworach książęcych
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Ze średniowiecznych receptarzy
(1)
Korbelarova Irena (1963- ). Średniowieczna ziemia opawska i raciborska: terytoria konfrontacji rywalizacji i pokojowej koegzystencji Przemyślidów i Piastów
(1)
Kuschnik Justyna
(1)
Marethova Barbara
(1)
Matejko-Peterka Ilona
(1)
Prix Dalibor (1961- ). Kuchnie zamkowe na dworach opawskich i raciborskich Przemyślidów
(1)
Prix Dalibor (1961- ). Kuchnie zamkowe w średniowieczu - charakterystyka konstrukcja wyposażenie
(1)
Prix Dalibor (1961- ). Średniowieczna ziemia opawska i raciborska: terytoria konfrontacji rywalizacji i pokojowej koegzystencji Przemyślidów i Piastów
(1)
Rosova Romana (1972- ). Kuchnie zamkowe na dworach opawskich i raciborskich Przemyślidów
(1)
Sedlackova Hedvika (1945- ). Szkło a spożywanie posiłków
(1)
Turakiewicz Romuald
(1)
Werens Piotr
(1)
Zezula Michal (1971- )
(1)
Zezula Michal (1971- ). Przyrządzanie posiłków i ich spożywanie w świetle źródeł archeologicznych z ziemi opawskiej i raciborskiej
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Czechy
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Hradec nad Moravicí (Czechy)
(1)
Książęta
(1)
Kuchnia europejska
(1)
Kultura dworska
(1)
Zamek (Racibórz)
(1)
Zamki i pałace
(1)
Temat: czas
1301-
(1)
1401-
(1)
Temat: miejsce
Opawa
(1)
Racibórz
(1)
Gatunek
Katalogi wystaw
(1)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej