Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Magazyn
(2)
Autor
Chojnacka Barbara (1959- ). Projektowanie ze smakiem - Bronisław Zygfryd Nowicki
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- ). Arcykasza kołacz kijowy i kamudelate : najstarsze przepisy kulinarne związane z Bydgoszczą
(1)
Jędrzejewska Anna Kornelia (1982- )
(1)
Jędrzejewska Anna Kornelia (1982- ). Dziedzictwo kulinarne a działalność edukacyjno-promocyjna Muzeum Okręgowego im. Leona Wyczółkowskiego w Bydgoszczy
(1)
Jędrzejewska Anna Kornelia (1982- ). W poszukiwaniu lokalnego smaku. Bydgoska tożsamość kulinarna
(1)
Kalinowska Dorota
(1)
Lewińska Beata (edukacja). Kuchnia kujawsko-pomorska inspiracją dla młodych kucharzy
(1)
Rolle Katarzyna (edukacja). Edukacja kulinarna : Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy - krótki zarys historyczny
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia kujawska
(1)
Temat: miejsce
Kujawy
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Indeks R0: BMNK
Bibliogr. s. 187-189. Słowniczek wyrażeń gwarowych s. 183-186.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 28620 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Zapytaj bibliotekarza: sygn. II 36191 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej