Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Autor
Jeż Agnieszka
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kultura stołu
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Gatunek
Wydawnictwa popularne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano / Agnieszka Jeż. - Warszawa : Wydawnictwo RM, cop. 2016. - 182, [1] s. : il. ; 24 cm.
Na okł.: Zawiera 100 najlepszych przepisów.
Bibliogr. s. 181-182.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. II 32601 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej