Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(2)
wypożyczone
(1)
Placówka
Magazyn
(3)
Autor
Dumanowski Jarosław (1967- )
(2)
Jankowski Rafał
(1)
Paprocka-Gajek Joanna
(1)
Pawlas Andrzej
(1)
Poznański Jerzy (kulinaria)
(1)
Przeździecka-Kujałowicz Aleksandra
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(3)
Temat
Kultura stołu
(3)
Kuchnia polska
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
"Compendium ferculorum albo Zebranie potraw"
(1)
Ceramika artystyczna
(1)
Czekolada
(1)
Herbata
(1)
Kawa
(1)
Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie
(1)
Porcelana
(1)
Temat: czas
1601-
(1)
1701-
(1)
1801-
(1)
1901-
(1)
Temat: miejsce
Warszawa
(1)
Gatunek
Katalogi wystaw
(1)
Katalogi zbiorów
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Monumenta Poloniae Culinaria ; t. 2)
Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów
Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
Bibliogr. s. 209-210. Indeks. Słownik terminów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. III 18110 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. II 25647 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 30709 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej