Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Autor
Kijanko Magdalena
(2)
Brandi Cesare (1906-1988)
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Brandi Cesare (1906-1988)
(1)
Konserwatorstwo
(1)
Sztuka
(1)
2 wyniki Filtruj
Rekord wzorcowy
Kijanko Magdalena (hasło formalne)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Autor: Brandi Cesare (1906-1988)
Tytuł: Teoria restauracji / Cesare Brandi ; [tł. Magdalena Kijanko].
Adres wydawniczy: Warszawa : nakł. Międzyuczelnianego Instytutu Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki. Akad. Sztuk Pięknych w Warszawie i Krakowie, 2006.
Opis fizyczny: 146 s. : il. ; 22 cm.
Temat: Brandi Cesare (1906-1988)
Temat: Konserwatorstwo - teoria
Temat: Sztuka - zabytki - ochrona i konserwacja
Hasło dodatkowe: Kijanko, Magdalena.
ISBN: 978-83-922954-2-6
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. sygn. II 21894 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej