Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Magazyn
(1)
Author
Kijanko Magdalena
(2)
Brandi Cesare (1906-1988)
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Brandi Cesare (1906-1988)
(1)
Konserwatorstwo
(1)
Sztuka
(1)
2 results Filter
Authority data
Kijanko Magdalena (hasło formalne)
No cover
Book
In basket
Autor: Brandi Cesare (1906-1988)
Tytuł: Teoria restauracji / Cesare Brandi ; [tł. Magdalena Kijanko].
Adres wydawniczy: Warszawa : nakł. Międzyuczelnianego Instytutu Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki. Akad. Sztuk Pięknych w Warszawie i Krakowie, 2006.
Opis fizyczny: 146 s. : il. ; 22 cm.
Temat: Brandi Cesare (1906-1988)
Temat: Konserwatorstwo - teoria
Temat: Sztuka - zabytki - ochrona i konserwacja
Hasło dodatkowe: Kijanko, Magdalena.
ISBN: 978-83-922954-2-6
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Magazyn
There are copies available to loan: sygn. sygn. II 21894 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again