Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Magazyn
(1)
Autor
Brillat-Savarin Jean Anthelme (1755-1826)
(2)
Brillat-Savarin
(1)
Brillat-Savarin Anthelme
(1)
Savarin Jean Anthelme Brillat-
(1)
Un Professeur membre de plusieurs societe savantes
(1)
Rok wydania
1890 - 1899
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
francuski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Autor: Brillat-Savarin Jean Anthelme (1755-1826)
Tytuł: Physiologie du goût ou Méditations de gastronomie transcendentale : ouvrage théoretique, historique, et à l'ordre du jour dédié aux gastronomes parisiens par Un Professeur / Brillat-Savarin.
Wydanie: Nouv. éd. préc. dune notice.
Adres wydawniczy: Paris : E. Dentu, 1893 (Paris : Impr. Noizette).
Opis fizyczny: [4], VII, 308 s. ; 18 cm.
Seria: Bibliothèque Choisie des Chefs d'Oeuvre Français et Étrangers
Temat: Gastronomia - zagadnienia
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. sygn. I 710 s.z. (1 egz.)
Rekord wzorcowy
Brillat-Savarin Jean Anthelme (1755-1826) (hasło formalne)
Nieużywane formy hasła: Brillat-Savarin Anthelme ; Savarin Jean Anthelme Brillat- ; Brillat-Savarin ; Un Professeur membre de plusieurs société savantes
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej