Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Muzeum Narodowego
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Magazyn
(2)
Autor
Jeż Agnieszka
(1)
Łozińska Maja
(1)
Łoziński Jan
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kuchnia polska
(2)
Kultura stołu
(2)
Obyczaje towarzyskie
(2)
Gastronomia
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
Temat: czas
1918-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Wydawnictwa popularne
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: II 26089 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia dwudziestolecia : co i jak jadano / Agnieszka Jeż. - Warszawa : Wydawnictwo RM, cop. 2016. - 182, [1] s. : il. ; 24 cm.
Na okł.: Zawiera 100 najlepszych przepisów.
Bibliogr. s. 181-182.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Magazyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: II 32601 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej